قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت وام شهریه دانشجویی (تمدید شد...)
1396/7/11 ساعت 16:16 - 969 بازدید - 3 نظر

قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت وام شهریه دانشجویی :

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند جهت دریافت وام دانشجویی به وب سایت صندوق رفاه دانشجویی مراجعه فرمائید و نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام خود تا تاریخ 96/08/23 اقدام نمائید.

* همچنین دانشجویان می توانند جهت ثبت نام وام دانشجویی به مسئول فرهنگی مرکز سرکار خانم میرزائی مراجعه نمایند *

تلفن تماس : 66429104

بدیهی است پس از تایید وام نسبت به اخذ مدارک جهت تکمیل پرونده وام طبق روال اقدام نمایید.

مدارک لازم :

1. کاربرگ تقاضای وام شهریه

2. تصویر شناسنامه و کارت ملی

3. کارت ملی ضامن

4. سند تعهد محضری از دفتر اسناد رسمی

مبلغ وام مذکور حداکثر 12.000.000 ریال است که در هر ترم مبلغ 3.000.000 ریال از شهریه دانشجو (مجموعاً 4 ترم) کسر می گردد.

مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده وام دانشجویی :

1. تکمیل برگه درخواست وام شهریه (دریافت فرم)

2. کپی تمام صفحات شناسنامه دانشجو

3. کپی پشت و روی کارت دانشجویی

4. کپی پشت و روی کارت ملی دانشجو

5. کپی شناسنامه و کارت ملی ضامن

6. کپی حکم کارگزینی ضامن

7. تهیه تعهد نامه محضری از دفترخانه (دریافت فرم)

نحوه بازپرداخت :

دانشجویان محترم پس از قبولی در کلیه دروس و فارغ التحصیلی حداکثر 9 ماه فرصت خواهند داشت جهت شروع باز پرداخت و دریافت دفترچه اقساط وام به امور مالی مراجعه نمایند ضمناً به این وام 4% کارمزد تعلق می گیرد و مبلغ بازپرداخت ماهانه از زمان صدور دفترچه اقساط مبلغ ناچیزی می باشد.

برای دریافت راهنمای ثبت وام دانشجویی اینجــا کلیک نمائید.