قابل توجه دانشجویان رشته های گرافیک و نقاشی (فراخوان دیوارنگاری رویش)
1395/10/20 ساعت 16:28 - 139 بازدید - 2 نظر

سازمان زیباسازی شهر تهران در راستای مأموریت‌های خود نسبت به ارتقاء کیفیت هنری و منظر شهری و ساماندهی بصری و زیباسازی فضاهای شهری با نگاه حمایت از ایده‌ها و توانمندی‌های دانشجویی "فراخوان دیوارنگاری رویش" راجهت تأمین طرح به شرح زیر اعلام می‌نماید. از دانشجویان رشته‌های هنرهای تجسمی و سایر گرایش‌های هنری مرتبط در دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و دبیرخانه‌ها و تشکل‌های دانشجویی در نهادها و سازمان‌های مختلف دعوت می‌شود ایده‌ها و طرح‌های خود را برای اجرا بر روی دیوارهای سطح شهر به مدیریت نقاشی دیواری این سازمان ارائه نمایند.

هدف اصلی این فراخوان، ایجاد زمینه حضور دانشجویان به منظور فراهم نمودن امکان مشارکت آنان در فعالیت‌های هنرهای شهری می‌باشد.

به منظور تقویت روحیه مشارکت و تمرین کار گروهی و انتقال تجربیات، توصیه می‌نماید دانشجویان به صورت مشارکتی و گروهی اقدام به طراحی و اجرای آثار خود نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمائید.