فراخوان دومین سوگواره ملی اربعین حسینی
1397/8/8 ساعت 8:26 - 130 بازدید - 2 نظر

این سوگواره با محوریت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه شهید چمران در 5 بخش برگزار می شود.

1- پایان نامه : پایان نامه باید مربوط به دو سال گذشته بوده و در نخستین دوره سوگواره شرکت داده نشده باشد.

*متقاضیان تنها نسخه ی Pdf پایان نامه خود را ارسال کنند.

2- خاطره : خاطره های ارسالی باید ویژه ی سفر اربعین یا سفر به کربلای معلی باشد.

3- دل نوشته : دل نوشته ها باید با موضوع حضور در اربعین حسینی و با نثری پویا نوشته شده باشند.

4- عکس : موضوع عکس آزاد است و متقاضیان می توانند آثار خود را در زمینه های پیاده روی، خدمات رسانی به زائرین، زیارت بارگاه حسینی (ع) و .... ارسال کنند.

* تکنیک عکاسی به صورت سیاه و سفید یا رنگی و به شیوه ی دیجیتال و بدون ویرایش نرم افزاری باشد.

* ابعاد آثار ارسالی باید به صورت دیجیتالی و فرمت jpg  و با کیفیت 300dpi  تهیه شوند.

* ترکیب بندی و چیدمان عناصر خلاقیت و نگاه متفاوت در عکاسی ، بیان مفاهیم در گفتمان عکاسانه ی محتوا  و کیفیت و انتخاب موضوع در عکاسی مهم است.

5- فیلم کوتاه، کلیپ، نماهنگ :

1- موضوعات این بخش تربیتی و آموزشی است.

2- قالب فیلم های ارسالی داستانی یا مستند باشد.

3- فیلم ها با یکی از فرمت های AVI-MP4 و بر روی لوح فشرده به دبیرخانه ی سوگواره ارسال شود.

4- کارگردان فیلم باید کاربرگ مشخصات فیلم را تکمیل و ارسال کند.

5- به اصول فیلم نامه، کارگردانی، بازیگری، تصویربرداری، صدابرداری، ترکیب بندی، تداوم، ریتم، تدوین و خلاقیت توجه شود.

6- موضوع نماهنگ های ارسالی باید آموزشی و تربیتی و مرتبط با موضوع و دست کم 3 و حداکثر 5 دقیقه باشد و بر روی لوح فشرده به دبیرخانه ی سوگواره ارسال شود.

7- در ساخت نماهنگ ها به نوشته ،تصویر،فیلم ،موسیقی،گفتار،انسجام و پیوستگی موضوع، توجه به کیفیت عناصر، ایده پردازی و نوآوری توجه شده باشد.

دانشجویان علاقه مند می توانند آثار خود را به ایمیل arbaeen.scu@gmail.com ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار : تا تاریخ 10 دی ماه 1397

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت arbaeen.scu.ac.ir مراجعه نمائید.

متقاضیان شرکت در مسابقه می توانند با شماره 66429104 سرکار خانم پورین محمد تماس حاصل فرمایند.