طراحی و توسعه توسط ITCenter7
منو
نسخه چاپی

راهنمای ورود به سامانه هم آوا و تائید و نهایی کردن انتخاب واحد و پرداخت 15 درصد شهریه
1397/3/3 ساعت 10:28 - 7949 بازدید - 4 نظر

کلیه دانشجویانی که تاکنون موفق به تائید و نهایی کردن انتخاب واحد و پرداخت مبلغ 15% شهریه خود در سامانه هم آوا نشده اند، می توانند با استفاده از راهنمای ذیل نسبت به این کار اقدام نمایند :

/راهنمای تائید و نهایی کردن انتخاب واحد و پرداخت 15 درصد شهریه/

1- وارد سامانه هم آوا به آدرس https://edu.uast.ac.ir شوید.

2- نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمائید :

نام کاربری کد ملی و کلمه عبور شماره شناسنامه یا کدملی می باشد.

به دو نکته ی زیر حتماً توجه نمائید...

نکته 1 : در صورتی که قبلا در مرکز علمی کاربردی دیگری و یا همین مرکز مشغول به تحصیل بودید و به یکی از دلایل فارغ التحصیلی، انصراف، اخراج و... در این مرکز دانشجو شده ائید، ابتدای نام کاربری خود A قرار دهید.

نکته 2 : با توجه به این ممکن است برخی از دانشجویان نتوانند با استفاده از موبایل یا تبلت خود وارد سامانه هم آوا شوند، لذا جهت استفاده از سامانه هم آوا، ترجیحاً از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده نمائید.

3- پس از ورود به سامانه روی گزینه "دسترسی" کلیک نمائید.

4- گزینه ی "انتخاب واحد" را انتخاب نمائید.

5- پس از مشاهده دروس ثبت شده، روی گزینه "نهایی کردن دروسی که ثبت موقت هستند" کلیک نمائید.

6- سپس روی گزینه "پرداخت" کلیک کرده و پس از اتصال به درگاه بانکی، مبلغ نمایش داده شده را پرداخت نمائید.

7- در پایان از کدرهگیری خود پرینت تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.

نکته :

در صورتی که تمام موارد فوق را انجام دادید اما باز هم موفق نشدید، به واحد انفورماتیک تیکت بزنید.

ورود به سامانه ارسال پیام (تیکت)

به این خبر امتیاز دهید:

دیدگاه کاربران

Security Code

عضو خبرنامه سایت مرکز شوید:

آدرس مرکز: میدان انقلاب – ابتدای کارگرجنوبی – کوچه رشتچی – پلاک های 8، 10، 12

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 11 تهران می باشد.

ورود به پورتال دانشجویان